Virtual office

verifiedPostadres voor uw Firma
verifiedWekelijkse post scan service
verifiedOnline Binnen 24 uur geregeld
verifiedGeschikt voor KvK inschrijving
verifiedVirtual office & Werkplek

Tarieven Virtual Office

Zakelijkadres heeft een breed scala aan prijsopties voor bedrijven. Voor een Virtual Office kunt u kiezen uit maand-, halfjaar- of jaarabonnementen zonder verborgen kosten! Voor het inschrijven van 3 ondernemingen of meer kunt u het beste contact opnemen. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Bij ons geen onverwachte of bijkomende kosten!

Pakket op maat? Meerdere inschrijvingen?

Bel ons voor vragen of een vrijblijvend advies:

Welkom bij zakelijkadres.nl

Zakelijkadres.nl voorziet ondernemers van een virtual office. Met ons inschrijfadres is uw privéadres volledig afgeschermd. Zakelijkadres werkt volgens de richtlijnen van de KvK en is bedoeld voor alle (startende) ondernemers, zoals een eenmanszaak, ZZP, freelancer, besloten vennootschap, vennootschap onder firma, stichting en vereniging.

Virtual Office gebruiken als vestigingsadres KvK

Met onze huurovereenkomst kunt u uw bedrijf inschrijven als post- en als bezoekadres bij de KvK. Dit geldt ook voor startende ondernemers die een nieuwe onderneming willen oprichten. Volgens de richtlijnen van de KvK hoeft u niet aanwezig te zijn op het adres, echter dient u wel de mogelijkheid te krijgen om permanent een bureau in het gehuurde te kunnen gebruiken. Bij ons krijgt u geen postbus, maar een fysieke adres dat u kunt gebruiken als een virtual office. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig in het gehuurde. Wij hebben een balie die eventuele instanties voor u opvangt. De huurovereenkomst is ingericht volgens de eisen van de KvK.

Zakelijk adres met de wekelijkse post-scan service

Wekelijks wordt uw post gesorteerd en gescand. De post wordt per e-mail naar u verzonden. De post-scan service wordt niet extra aan u gefactureerd. Deze dienst zit namelijk in uw zakelijk adres inbegrepen.

Zakelijk adres voorziet binnen 24 uur uw huurovereenkomst

Nadat u een abonnement hebt aangeschaft, ontvangt u kort na uw bestelling een e-mail met het verzoek om gegevens aan te leveren. Daarna maken wij de huurovereenkomst op en sturen wij deze naar u toe. Als u snel reageert op onze e-mail, dan zullen wij u binnen de gestelde termijn voorzien van een huurovereenkomst voor uw KvK postadres. Meer informatie kunt u terugvinden in de stappenplan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Wordt uw vraag niet beantwoord op onze website of heeft u meer informatie nodig? Neem dat direct contact met ons op. Wij snappen dat u zeker wilt weten dat het goed wordt ingericht of als u wilt sparren over uw situatie! U kunt ons bellen via 0488-234040, een contactformulier invullen of mailen via info@zakelijkadres.nl

Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Virtual office

dhr. H.D. (Deniz) Gercek
Uw Zakelijk Adres specialist

Virtual Office voor uw onderneming!

0+
0+
0+
0+
0+
0+

Betrouwbare uitstraling

U betaalt geen huurborg!

Adres is actief binnen 1 dag

Ons team dat 100% voor u klaar staat!

In 5 stappen je eigen Virtual Office

 1. Kies uw abonnement

  U kunt kiezen tussen een maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse abonnement voor uw huurtermijnen. Bij halfjaarlijkse en jaarlijkse huurabonnementen krijgt u extra korting. Verder krijgt u bij alle abonnementsvormen dezelfde service.

 2. Gegevens & betaling

  Nadat u een abonnement hebt gekozen, komt u op de afrekenpagina waar u uw gegevens kunt invoeren en vervolgens kunt betalen. Hiermee verwelkomen wij u als klant van Virtual Office.

 3. Huurovereenkomst

  Zodra u uw betaling hebt voltooid, sturen wij u direct de factuur via de e-mail. Daarna ontvangt u een e-mail met het verzoek om aanvullende gegevens aan te leveren, zoals een kopie legitimatiebewijs. Zodra u deze heeft aangeleverd, zullen wij de huurovereenkomst opmaken en deze per e-mail naar u toesturen.

 4. Inschrijven KvK

  Met de huurovereenkomst kunt u uw nieuwe bedrijf inschrijven/oprichten. Dit doet u door middel van een afspraak bij de KvK (eenmanszaak, ZZP of V.O.F.) of via de notaris bij een rechtspersoon. Als het om een bestaande bedrijf gaat, kunt u het zakelijk adres van uw bedrijf wijzigen via de Kamer van Koophandel. Dit kunt u veelal online doen via de website van KvK doen.

 5. Eigen Virtual Office

  Uw nieuwe virtual office is op Geurdeland 17G in 6673 DR Andelst. Wij scannen uw post elke week en sturen u deze per e-mail toe!

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen.